Amerikansk direktør for National Intelligence opfordrer SEC til at støtte Bitcoin og Crypto-virksomheder: Rapport

John Ratcliffe, den amerikanske direktør for national efterretningstjeneste, har efter sigende skrevet et brev til Securities and Exchange Commission (SEC), der udtrykker bekymring over Kinas kontrol over Bitcoin og krypto.

Washington Examiner rapporterer, at Ratcliffe skrev SEC-formand Jay Clayton i denne måned med bekymring over Kinas dominans over verdens kryptovaluta-minesektor samt den kinesiske regerings planer om at etablere en statskontrolleret digital valuta.

Noon nævner også det faktum, at 150.000 Bitcoin Trader er blevet konverteret til Ethereum-baserede repræsentationer af Bitcoin som et tegn på, at Ethereum bliver et „økonomisk vakuum“ for aktiver af enhver art.

Ratcliffe ønsker angiveligt, at SEC skal implementere en lovgivningsmæssig ramme for at gøre det lettere for amerikanske ejede kryptokurrencyvirksomheder at operere og konkurrere med kinesiske virksomheder.

Ratcliffe vedhæftede et brev fra 2018 fra den amerikanske senator Tom Cotton (R-Arkansas), der opfordrede SEC til at vedtage klarere regler for digital valuta.

Washington Examiner-historien følger en Breitbart-rapport i sidste måned, der viser, at Trump-administrationen også er bekymret for, at uklare og strenge lovgivningsmæssige politikker fra SEC sætter amerikanske virksomheder i det digitale valutarum i en ulempe på verdensscenen.

Breitbart-historien rapporterer også om Cotton’s bekymringer. Senatoren siger angiveligt, at manglen på reguleringsklarhed er en risiko for amerikansk national og økonomisk sikkerhed.

„Vores regering bør ikke frivilligt afstå fra denne grund ved ikke at skabe lige vilkår for amerikanske virksomheder gennem udvikling af en klar politik, der giver dem mulighed for at konkurrere retfærdigt mod udenlandske konkurrenter.“

8 grundlæggende faktorer, der kører ny Ethereum Bull-cyklus, siger chef for DTC Capital

Spencer Noon, lederen af ​​krypto-native investeringsfond DTC Capital, siger, at Ethereums nylige rally er drevet af otte stærke grundlæggende faktorer.

Middag fremhæver Ethereums 90-dages glidende gennemsnit på næsten 500.000 aktive adresser, et tal, der er fordoblet siden årets start, som den vigtigste grund til at være bullish på ETH.

Han peger også på det gebyr, der betales på netværket, med over 80 milliarder gas pr. Dag, som et tegn på, at efterspørgslen aldrig har været højere.

Noon siger, at han mener, at det samlede gebyr, der betales på netværket, hvilket er højere end alle andre blockchain-platforme, viser, at Ethereum er det mest nyttige netværk i verden.

Noon nævner det faktum, at der nu er udstedt stablecoins til en værdi af milliarder dollars på Ethereum som et andet tegn på platformens nytte.

Derudover siger han, at 1 million decentraliserede finansieringsbrugere og den samlede værdi på 14 milliarder dollars, der er låst i DeFi, viser, at Ethereum er en del af et nyt og modent finansielt økosystem.

Sidst men ikke mindst, efter at have nået 86 milliarder dollars i volumen i år, siger Noon, at decentraliserede børser er her for at blive og klare konkurrenter til deres traditionelle, centraliserede modstykker.

Selvom han mener, at Ethereum er grundlæggende sund, siger Noon, at det er svært at fastgøre en ægte værdi på den næststørste kryptokurrency efter markedsdækning, da det er en spirende opfindelse i en spirende industri.

”Vi når nu det punkt i cyklussen, hvor folk fortæller dig, hvordan du sætter pris på ETH. Sandheden er, at uanset hvor hårdt de prøver at matche en gammel metode eller appellerer til deres autoritet, ved ingen rigtig, hvordan man værdsætter den. Verden har aldrig set et aktiv som ETH før. ”