Salausasetukset Nigeria: SEC ottaa julkisen kannan digitaalisiin varoihin

SEC käsitteli salaustoimintaa Nigeriassa eilen, koska alue on edelleen yksi nopeimmin kasvavista salausmarkkinoista. 15. syyskuuta 2020 Nigerian arvopaperipörssin toimikunta käsitteli kryptovaluuttoja koskevia sääntelyohjeita. Sen lisäksi, että historiallisesti varoitetaan ihmisiä digitaalisen omaisuuden riskeistä, tämä on ensimmäinen kerta, kun Bitcoin Future on ottanut julkisen kannan kryptovaluuttoihin.

Salausasetukset – lausunto digitaalisista varoista

15. syyskuuta 2020 se oli tärkeä päivä salauksen käyttäjille Nigerian alueella. Historiallisesti investointisääntelyviranomaiset Nigeriassa eivät ole koskaan ottaneet julkista kantaa digitaaliseen omaisuuteen. He ovat varoittaneet suurta yleisöä kryptovaluuttoihin liittyvistä riskeistä, mutta 15. syyskuuta 2020 oli ensimmäinen kerta, kun sääntelyviranomaiset julkistettiin. Selvitys SEC katettu digitaalista aineistoa, erityisesti niiden luokittelu ja hoito. Koska lakeja ei ole vielä allekirjoitettu, SEC: n lausuntojen tarkoituksena oli tiedottaa yleisölle heidän näkemyksistään ja siitä, miten he aikovat säännellä digitaalisen omaisuuden teollisuutta.

Salausarvopaperit ja Nigeria

SEC: n mukaan suurin osa salausvaroista luokitellaan arvopapereiksi , mutta siihen liittyy joitain poikkeuksia. Aluksi komissiolta Nigeriassa tuntuu, että virtuaaliset salausvarat ovat arvopapereita, ellei selityksistä käy ilmi toisin. Näiden hankkeiden „liikkeeseenlaskijan tai sponsorin“ on toimitettava informatiivista tietoa, jos he haluavat vapautua Nigerian arvopaperilakeista. On selvää, että sääntelyviranomaisten on tarkistettava nämä tiedot ennen erityisaseman saamista.

Liikkeeseenlaskijat tai sponsorit ovat vastuussa “ alustavan arviointilomakkeen “ täyttämisestä, jos he haluavat todistaa, että heidän digitaalista omaisuuttaan ei pidetä arvopapereina. Poikkeuksena on, että Nigerian sääntelyviranomaiset käsittelevät hyödyketunnuksia tai „muita kuin suojaustunnuksia“ hyödykkeinä . Lisäksi ei-fiat-virtuaalivaluuttoja kohdellaan hyödykkeinä, jos ne käyvät kauppaa alueen tunnustetuissa sijoituspörsseissä. Lisätietoja lausunnon luokituksista on alla.